آشپز تامی اندرو Nomad در حال حاضر در داخل باز تام خیابان نوار

برای بزرگنمایی کلیک کنید The pastrami sandwich with a side of potato salad. - TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس
  • این pastrami ساندویچ با سالاد سیب زمینی.

آشپز تامی اندرو مدت طولانی است که یک استعداد در آشپزخانه های سراسر St. Louis

— و در حال حاضر او باز تازه و هیجان انگیز مفهوم تمام خود را. در روز پنج شنبه, فوریه 27, اندرو باز خواهد شد Nomad (1227 تام خیابان 314-261-4902) داخل تام خیابان بار در Dogtown. رستوران باز می شود در ساعت 11 صبح امروز تا زمانی که به فروش می رسد.

به عنوان RFT گزارش آخرین پاییز

باب Brazell, co-صاحب تام و آشپز-صاحب برد & بشکه نزدیک اندرو با فرصت برای باز کردن یک مفهوم در داخل نوار پس از مک محلی می خورد خارج شد در ماه اوت گذشته. باز کردن یک فروشگاه ساندویچ شده است یک رویا برای اندرو که برای اولین بار ملاقات Brazell زمانی که این دو مشغول به کار در اواخر سال پادشاه.

“این چیزی است که من می خواستم برای انجام این کار برای مدت زمان طولانی — یک فروشگاه ساندویچ — و من شده است با جمع آوری تجهیزات بیش از چند سال گذشته و این احساس خوب در نهایت به قرار دادن چیزهای که برای استفاده پس از سالها جمع آوری گرد و غبار در گاراژ” اندرو با خنده می گوید.

اندرو قبلا مشغول به کار در یک رشته از نقاط بالا در اطراف شهر از جمله Randolfi را LoRusso را Cucina و خاکستر خانه که در آن او کار می کرد به عنوان ارشد sous chef تا ترک برای راه اندازی خانه بدوش.


باز کردن منو در Nomad شامل کوفته های فرعی با الهام از گوشت خوک و بره کوفته اندرو توسعه یافته برای Randolfi را — و به درستی به نام تبدیل Randolfi را با سس مارینارا و پنیر پرولون به عنوان به خوبی به عنوان یک قاتل housemade pastrami ساندویچ در marbled چاودار سوئیس با پنیر و سس مخصوص.

برای بزرگنمایی کلیک کنید The curry chicken salad sandwich. - TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس
  • کاری مرغ, ساندویچ سالاد.


اندرو نیز هیجان زده برای اولین بار یک کاری مرغ, سالاد, دستور او می گوید که “میخ به T” با housemade سس کاری و عطر و طعم است که “چوب با شما برای چند دقیقه آن را بسیار قدرتمند و خوشمزه است.”

“منو هیچ چیز دیوانه — این مواد غذایی آشنا راه راست را انجام داده و من فکر می کنم که واقعا مهم” اندرو می گوید. “من انجام شده است آزمون اجرا می شود از مواد غذایی از جمله pastrami ساندویچ و کسی خواهد گفت: ‘من نمی خواهم pastrami” یا “من هرگز تلاش pastrami” و من به شما از آنها بخواهید تا فقط آن را امتحان کنید و آنها مانند ‘Oh my god; pastrami بهترین چیزی که من تا کنون بود.’ آن را فقط به سمت راست انجام می شود و شما را مجبور به قرار دادن عشق به آن است.”

مشتریان هنوز هم می توانید انتظار برای پیدا کردن یک همبرگر داخل تام اگر چه با اندرو خود را منحصر به فرد چرخش. اندرو در حال ساخت یک شکست برگر و در عین حال یکی بزرگتر و ضخیم تر از سنتی نازک داراي زوائد و لبه بتس اغلب همراه با سبک.

“مردم عاشق همبرگر, بنابراین من باید به یک همبرگر خوب” اندرو می گوید. “من با استفاده از گوشت گاو علف خوار از قیمت مزارع در میسوری واقعا چیزهای خوب و کریس Bolyard در Bolyard گوشت و مقررات انجام داده است گوشت گاو پردازش برای من. من در تلاش برای اختراع دوباره چرخ فقط خدمت واقعا همبرگر خوشمزه است.”

ساندویچ ستاره در Nomad اما اندرو را توسعه داده است یک انتخاب شروع و دو طرف به دور از منو. استارت از محدوده سرخ شده آرانچینو و دودی بال به کیمچی سرخ شده کلم بروکسل و پیاز شیب در حالی که طرف شامل یک خانه سالاد سیب زمینی, چیپس, سیب زمینی سرخ کرده و یک ترشی چغندر سالاد.

برای بزرگنمایی کلیک کنید Arancini from the starters menu. - TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس
  • آرانچینو از استارت منو.

در اصل برنامه ریزی شده برای اولین پاییز گذشته Nomad گسترده آشپزخانه و اتاق ناهار خوری بازسازی تحت فشار قرار دادند باز کردن تاریخ — اما تحول ثابت شده است به خوبی به ارزش صبر کنید. آنچه پس از یک آشپزخانه کوچک راه اندازی شده است گسترش یافته و مجهز به طبقه جدید به روز لوازم خانگی و راحت تر گردش کار برای هر دو آشپزخانه خدمه و مهمانان.

Diners در حال حاضر وارد خانه بدوش از طریق درب جلو سابق مک محلی اقدام به خرید و صف تا در آن فضا برای کمک به کاهش ازدحام در منطقه نوار.

“در حال حاضر وجود دارد اساسا دو آشپزخانه” اندرو می گوید. “آشپزخانه که در آن سفارشات [قبلا] در آمد تقریبا همان; من جایگزین برخی از مسائل مانند ظرف ماشین نزول است. بزرگترین تغییرات در آمد که در آن مک [محلی اقدام به خرید] بود; ما اساسا سوخته آن ساخته شده است و سفارش شمارنده که در آن شما سفارش مواد غذایی خود را و پس از آن پشت است که کمی دبستان ، بسیار مهم بود که ما تا به حال یک فضای جداگانه برای دبستان.”

در نهایت اندرو امیدوار است برای اضافه کردن یک انتخاب از گرفتن و رفتن می خورد در Nomad, اما در حال حاضر او می گوید: او فقط هیجان زده به در نهایت به قادر به به اشتراک گذاری این مفهوم با شام. او می گوید: رستوران نامگذاری شد پس از کار خود را سفر تا کنون یکی از او به عنوان توصیف عشایری اما در حال حاضر او در بر داشت یک نقطه که در آن او می تواند حل و فصل شود.

“من آمد تا با نام خانه بدوش چون من نوع آینده در اینجا, خود ارضایی, انجام چیزی که خود من” اندرو می گوید: “و من در مورد آن فکر, من می خواهم مشغول به کار در اینجا برای چند سال پس از آن کار بیش از وجود دارد و سرگردان برای دو تا سه سال در شغل خوب, بنابراین این نوع از oxymoron — یک خانه بدوش تا در نهایت در بر داشت خود را در خانه.”

برای بزرگنمایی کلیک کنید A peek inside Nomad. - TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس
  • زیرچشمی نگاه کردن در داخل خانه بدوش.


برای بزرگنمایی کلیک کنید Chef Tommy Andrew inside Nomad. - TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس
  • آشپز تامی اندرو داخل خانه بدوش.
برای بزرگنمایی کلیک کنید Andrew's smashed burger is larger and thicker than the traditional thin, frilly-edged patties often associated with the style. - TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس
  • اندرو شکست برگر بزرگتر و ضخیم تر از سنتی نازک داراي زوائد و لبه بتس اغلب همراه با سبک.

برای بزرگنمایی کلیک کنید Another peek inside Nomad. - TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس
  • یکی دیگر از زیرچشمی نگاه کردن در داخل خانه بدوش.

برای بزرگنمایی کلیک کنید TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس

برای بزرگنمایی کلیک کنید Guests who enter Nomad through Tamm's bar are greeted by none other than Patrick Swayze. - TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس
  • مهمان که وارد خانه بدوش از طریق تام نوار استقبال توسط هیچ یک دیگر از Patrick Swayze.

برای بزرگنمایی کلیک کنید TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس

برای بزرگنمایی کلیک کنید Another view of the pastrami sandwich with a side of fries. - TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس
  • نظر یکی دیگر از pastrami ساندویچ با طرف سیب زمینی سرخ کرده.

برای بزرگنمایی کلیک کنید TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس

برای بزرگنمایی کلیک کنید TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس

برای بزرگنمایی کلیک کنید TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس

برای بزرگنمایی کلیک کنید TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس

برای بزرگنمایی کلیک کنید TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس

دنبال لیز میلر در توییتر @lizzaymillah. ما همیشه گرسنه برای راهنمایی و بازخورد. ایمیل نویسنده در [email protected]

  • ثبت نام برای خبرنامه هفتگی ما به دریافت آخرین اخبار همه چیز برای انجام و مکان برای غذا خوردن در حال تحویل به صندوق پستی خود را.
  • ما را دنبال کنید در Facebook, Twitter و Instagram

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>