نگاه اول: نتو پیتزا در خدمت چوب اخراج ناپلی پای در سنت پیترز

برای بزرگنمایی کلیک کنید Kendele Noto Sieve recommends the Margherita pizza to customers new to Neapolitan-style pizza. - KRISTEN FARRAH

  • کریستن فرح
  • Kendele نتو غربال توصیه Margherita پیتزا به مشتریان جدید به ناپلی به سبک پیتزا.

در سال گذشته تمام اعضای خانواده من غصه دار بسته شدن J. نتو نانوایی در سنت پیترز. واقع فقط پایین جاده از پدر و مادرم خانه نانوایی بود و یکی از نقاط مورد علاقه و اندکی وحشت را در ما تعجب که در آن ما در حال حاضر پیدا کردن ومزه ساندویچ و یا رول دارچین به اندازه من.

زمانی که Kendele نتو غربال پدر جاسپر نتو اعلام بازنشستگی او در سال 2019 او و شوهرش, Wayne بودند از چپ به تصمیم گیری بین در حال اجرا نانوایی خود و یا ایجاد یک خانه برای خود پیتزا تریلر. ماه بعد نانوایی بسته و دوباره باز به عنوان نتو پیتزا (5105 وستوود درایو St. Peters; 636-317-1143)یک رستوران ایتالیایی اختصاص داده شده به خدمت معتبر ناپلی به سبک پیتزا و پاستا دست ساز.

این باید به عنوان جای تعجب نیست البته که خانواده من مشتاق به آن را امتحان کنید. برای ما تعجب آور است دلپذیر پدر و مادر من تا به حال به کتاب رزرو ما روز پيش به عنوان نتو رزرو شده بود تا هر شب دیگر. به عنوان یک دیرین مشتری J. نتو من باید اعتراف که من احساس افتخار می کنم. من عاشق مفهوم اصلی و در حال حاضر هر کس دیگری در منطقه سنت لوئیس است که محبت خود از فصل جدید به عنوان یک مغرور تکه از ایتالیا.

قبل از بازگشایی این نقطه به عنوان یک پیتزا فروشی Kendele و وین صرف تعطیلات تور ایتالیا و ساحل Amalfi که در آن پیتزا ناپلی حاکم بیش از همه سبک های دیگر.

“ما [در زمان تعطیلات] حدود شش هفت سال پیش و به نوعی سقوط در عشق با آن” Kendele می گوید. “ما مثل” ما باید برای از نو خلق این به نوعی.’ و این زمانی است که ما به تازگی آغاز شده است.

زن و شوهر شروع خود چوب اخراج پیتزا آزمایش با جدول بالا فر در خانه. در نهایت Kendele می گوید: Wayne شور و شوق برای ایجاد ناپلی پیتزا تکامل یافته از یک سرگرمی به کسب و کار. “من دوست دارم به خوردن آن, اما من آن را” Kendele می گوید.

پس از تماشای فیلم آنلاین, خواندن, ایتالیایی, آشپزی و بسیاری از آزمون و خطا Wayne باز نتو پیتزا تریلر در سال 2017. Kendele کمک کرد از زمانی که او می تواند و هر دو آنها همچنان به کار خود شغل تمام وقت خود را به عنوان طرف کسب و کار به دست آورده حرکت.

برای بزرگنمایی کلیک کنید The pappardelle pasta is made with braised beef, tomato ragu and pecorino-romano cheese. - KRISTEN FARRAH

  • کریستن فرح
  • این pappardelle ماکارونی با پخت و پز گوشت گاو, گوجه فرنگی, ragu و pecorino-پنیر رومانو.

پس از شنیدن پدر و مادر من با بیحوصلگی حرف زدن در مورد چگونه آن را طعم “درست مثل ما پیتزا در ایتالیا!” من برنامه ریزی یک تاریخ با بهترین دوست من خریداری یک لباس جدید و مطمئن ساخته شده به تماس در من رزرو در پیشبرد. من خوشبختانه در بر داشت یک نقطه پارکینگ در میان دریایی از ماشین و با عجله در فقط در زمان برای ما 6:45 p. m. رزرو.

من به عقب گرفته شد در فضا چگونه بوده است به طور کامل بازسازی و تجدید سازمان. به جای کوچک قهوه خانه با یک کلبه احساس, ما پا در داخل براق جو با لهجه روستایی. در قلب این رستوران نشسته اجاق چوب سوز با “نتو” در املای آبی کاشی. اجاق می سوزد تا یک هزار درجه اطمینان هر کدام یکی از شانزده پیتزا سفارش شما پخته شده است در 90 ثانیه ،

“ما برخی از سنتی اساسی سبک است که شما می توانید در هر رستوران پیتزا در ایتالیا” Kendele می گوید. “و سپس ما برخی دیگر منحصر به فرد و غیر سنتی پر کردن.”

این ‘nduja پیتزا ترکیبی از spreadable گوشت خوک salume با پیاز جم و موتزارلا. Kendele دوست دارد چگونه وارداتی ‘nduja می افزاید: ادویه و گرما به پیتزا. برای مشتریان که جدید هستند به ناپلی پیتزا, Kendele توصیه می کند تلاش نتو خانه Margherita پیتزا.

برای بزرگنمایی کلیک کنید The Pepper Kasai is stuffed with bread crumbs, olives, capers and Parmesan cheese. - KRISTEN FARRAH

  • کریستن فرح
  • فلفل کسایی که شکم پر با خرده نان زیتون سیاه و پنیر پارمسان.

نتو ایجاد هر پیتزا را از آن روح آشپزخانه باز است. هر پای ظهور از فر با یک کاغذ نازک مرکز پوسته احاطه شده توسط یک مواج حلقه بیرونی پوسته. پوسته نور و روح و اعتقاد من می تواند خوردن کل شخصی پیتزا و هنوز هم سفارش دسر.

در حالی که من فقط به خوردن نیمی از پیتزا صرفه جویی باقی مانده برای ناهار روز بعد به ارزش بود که قادر به خوردن cannolis که همان شب. (من 30 دقیقه سوار بازگشت به آپارتمان من هر چند, و من نمی توانم بگویم من نمی دزدکی حرکت کردن یک تکه که من با سرعت پایین صفحه اصلی.)

دیگر محدود به خود پیتزا, تریلر Kendele و وین را گسترش نتو منو به عرصه ماکارونی. آنها همه خود را به ماکارونی از ابتدا و عشق به آزمایش با طعم جدید و ماکارونی ترکیب. از نکات برجسته این پاستا منو شامل prosciutto bahl, راویولی یکی از نتو محبوب ترین پاستاها و pappardelle با پخت و پز گوشت گاو, گوجه فرنگی, ragu و pecorino-پنیر رومانو.

Kendele و وین خود را در زمان سفر اخیر به ایتالیا در ماه اوت به انجام تحقیقات بیشتر برای منوی خود را. بسیاری از نتو را در ظروف گرفته شده مستقیم از تجربیات شخصی خود را مزه از طریق ایتالیا. “ما به این رستوران یا کافه و ما طعم چیزی و ما فقط مثل” اوه خدای من ما به ارمغان می آورد که به اینجا,'” Kendele می گوید.

به منظور حفظ صحت ایتالیا زنده در Noto Kendele و وین واردات از روغن زیتون و پنیر و محصولات گوشت خوک. حتی آرد را خمیر پیتزا وارداتی از ایتالیا. Kendele تخمین می زند که آنها واردات بیش از 60 درصد از نتو مواد تشکیل دهنده.

برای بزرگنمایی کلیک کنید Noto's wood-fired oven burns at temperatures up to one-thousand degrees. - KRISTEN FARRAH

  • کریستن فرح
  • نتو را چوب اخراج کوره می سوزد تا دمای هزار درجه است.

“این نوع از احترام به ایتالیا و نشان می دهد که ما در حال استفاده از محصولات خود را و تلاش برای تکرار آنچه که آنها بیش از وجود دارد به عنوان معتبر به عنوان ما می تواند احتمالا,” Kendele می گوید.

آنچه آنها نمی توانند واردات آنها منبع محلی: همه از قارچ استفاده می شود در نتو از یک مزرعه در اوفالن میسوری. فصل تابستان را محلی موروثی گوجه فرنگی و سبزیجات برای سالاد و غذاهای پاستا.

در اواخر ماه فوریه نتو خواهد بود با اضافه کردن تعطیلات آخر هفته از صبحانه و خدمات. در حال حاضر نتو باز است روز شنبه از طریق شنبه از ساعت 4 تا 9 بعد از ظهر Kendele می گوید: رستوران است و بسته بندی شده پس از آن افتتاح در ماه ژانویه پس از رزرو توصیه می شود.

برای بزرگنمایی کلیک کنید The dining space at Noto pays homage to Italy. - KRISTEN FARRAH

  • کریستن فرح
  • ناهار خوری فضا در نتو می پردازد ادای احترام به ایتالیا.
برای بزرگنمایی کلیک کنید The prosciutto cotto ravioli is one of Noto's most popular pastas. - KRISTEN FARRAH

  • کریستن فرح
  • این prosciutto bahl راویولی یکی از نتو محبوب ترین پاستاها.
برای بزرگنمایی کلیک کنید The wood-fired oven at Noto. - KRISTEN FARRAH

  • کریستن فرح
  • چوب اخراج کوره در Noto.

برای بزرگنمایی کلیک کنید Noto's fully stocked bar specializes in serving Italian-inspired cocktails. - KRISTEN FARRAH

  • کریستن فرح
  • نتو را به طور کامل مواجه نگردند نوار متخصص در خدمت ایتالیایی الهام گرفته از کوکتل.

برای بزرگنمایی کلیک کنید Noto Pizza is located in St. Peters. - KRISTEN FARRAH

  • کریستن فرح
  • نتو پیتزا واقع شده است و در سنت پیترز.
  • ثبت نام برای خبرنامه هفتگی ما به دریافت آخرین اخبار همه چیز برای انجام و مکان برای غذا خوردن در حال تحویل به صندوق پستی خود را.
  • ما را دنبال کنید در Facebook, Twitter و Instagram

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

ایندکسر

دیدگاهتان را بنویسید