برای بزرگنمایی کلیک کنید Darren Young serves a customer from behind the counter. - COURTESY DARREN YOUNG AND CHARLENE LOPEZ-YOUNG

  • حسن نیت ارائه میدهد دارن جوان و شارلین لوپز-جوان
  • دارن یانگ در خدمت یک مشتری از پشت پیشخوان.

با اخیر اولین tاو پرواری Caf, سنت Louisans در حال حاضر جدید محلی مقصد برای خوش طعم و معتبر فیلیپینی کرایه.

پاپ آپ رستوران در عمل یک بار در ماه در داخل خاک ریشه دوانده آبجو (2724 چروکی خیابان 314-769-9676) در خیابان چروکی. بسیار محدود نامزدی به معنی برنامه ریزی ضروری است برای گرفتن دست خود را بر روی این مفهوم را در ریف فیلیپینی خیابان مواد غذایی است. این پرواری Caf اقامت در خاک ریشه دوانده لگد کردن در اواخر سال گذشته و شما می توانید آن را گرفتن در آخرین جمعه هر ماه برای بقیه سال 2020 است.

چه آغاز شده به عنوان یک سرگرمی برای لس آنجلس پیوند دارن جوان و شارلین لوپز-جوان در حال حاضر شکوفا شده به خوشمزه و جوانه زدن فشار جانبی. لوپز-جوانکه متولد لس آنجلس نقل مکان کرد به فیلیپین زمانی که او تنها دو سال خواهد بود و صرف بیشتر از دوران کودکی او وجود دارد.

“زندگی وجود دارد تشکیل یک مقدار زیادی از دوران کودکی من و ما هنوز هم از هر چند سال” لوپز-جوان می گوید.

او میراث و دستور العمل های خانواده با الهام از این ایده برای پرواری Caf اما او جوان عاشق از پخت و پز و آزمایش ساخته شده است که کسب و کار یک شبه احساس. شوهر و همسر تیم می گویند که جابجایی به سنت لوئیس بود چیزی از فرهنگ غذایی شوک — اما یکی از آنها در حال حاضر با موفقیت پیمایش.

“آینده از L. A. ما نمی دانیم چه واقعی جنوب کباب شد یا سنت لوئیس دنده سبک; دانش من آغاز شده و به پایان رسید در فلفل قرمز کودک-back دنده”

جوان می گوید با یک پوزخند است.
برای بزرگنمایی کلیک کنید Charlene Lopez-Young behind the Fattened Caf counter at Earthbound. - COURTESY DARREN YOUNG AND CHARLENE LOPEZ-YOUNG

  • حسن نیت ارائه میدهد دارن جوان و شارلین لوپز-جوان
  • شارلین لوپز-جوان پشت پرواری Caf مبارزه در خاک ریشه دوانده.

امروز جوان می گوید که او تسلط کباب تکنیک های سیگار کشیدن گوشت و تکمیل هنر و صنعت خود را. “من واقعا به کباب پز,” او می گوید:, و اضافه کرد که او به آرامی بهبود در ساخت فیلیپینی-سبک نشانه تحت مراقبت و مواظبت چشم از همسر خود.

پخت و پز خود را بسیار محبوب در میان دوستان خود که مردم را به خرید گوشت و بپرسید جوان برای آماده سازی آن را برای احزاب و حوادث. “دوستان ما همیشه به ما بگویید ما نیاز به فروش مواد غذایی ما و قبل از ما آن را می دانستند, کسب و کار ما متولد شد” لوپز-جوان به یاد می آورد.

این پرواری Caf برای اولین بار در سنت لوئیس غذا صحنه در برج گرو کشاورزان’ بازار و از طریق های مختلف پاپ آپ در جنوب شهر. زن و شوهر همواره مشتاق در مورد pop-ups و امید به ادامه انجام آنها را در علاوه بر این به اقامت خود را در خاک ریشه دوانده.

در خاک ریشه دوانده اقامت های پرواری Caf معمولا بین 200 تا 250 صفحات و کلمه است: در ژانویه pop-up زن و شوهر به فروش می رسد در کمتر از دو ساعت. “ما شاهد فیلیپینی آمده بیش از همه سنت لوئیس” لوپز-جوان می گوید.

برای بزرگنمایی کلیک کنید Barbecued meat and rice are a staple dish at the Fattened Caf. - COURTESY DARREN YOUNG AND CHARLENE LOPEZ-YOUNG

  • حسن نیت ارائه میدهد دارن جوان و شارلین لوپز-جوان
  • گوشت کبابی و برنج جزء اصلی ظرف در پرواری Caf.

منو تغییرات ماهانه اما یکی ثابت است و کبابی گوشت خوک بر روی چوب و طرف ساخته شده با استفاده از دستور العمل های از لوپز-جوان مادر بزرگ. این ظروف از محدوده ترشی خربزه و خیار شور را بخارپز برنج با سیر, چیپس pancit سالاد بادمجان و شور اردک تخم مرغ است.

در ژانویه پاپ آپ در خدمت کباب گوشت خوک شکم خوابانده شده در محلی ساخته شده, فیلیپینی, سبک سرکه و گیاهی, بادمجان, adobo. منو ماجراجو و آشنا اما انجام طرح به فشار پاکت نامه.

“سنت لوئیس پر از پرماجرا خواران گوش خوک و مرغ پا نمی ترساندن آنها. که با باز بودن برنامه ما را بیشتر غذاهای اصیل به عنوان زمان می رود” لوپز-جوان می گوید.

این زن و شوهر بسیار پرشور در مورد جنوب شهر و خیابان چروکی و اگر این صف های طولانی برای خود پاپ آپ هر نشانه احساس متقابل است. و علاوه بر این به عنوان لوپز-جوان می افزاید: این تنظیمات در داخل زمین به این معنی است که “واقعا وجود دارد آبجو بزرگ برای لذت بردن از در حالی که آنها صبر کنید.”

“ما لذت بردن از فضا و جامعه آنقدر; این باعث می شود مردم احساس می کنند مانند آنها همه در آن با هم” لوپز-جوان می گوید.

برای بزرگنمایی کلیک کنید A selection of the Filipino street-food eats at the Fattened Caf pop-up. - COURTESY DARREN YOUNG AND CHARLENE LOPEZ-YOUNG

  • حسن نیت ارائه میدهد دارن جوان و شارلین لوپز-جوان
  • انتخاب فیلیپینی خیابان غذا می خورد در پرواری Caf pop-up.

برای بزرگنمایی کلیک کنید More eats served at the pop-up concept. - COURTESY DARREN YOUNG AND CHARLENE LOPEZ-YOUNG

  • حسن نیت ارائه میدهد دارن جوان و شارلین لوپز-جوان
  • بیشتر می خورد در خدمت pop-up مفهوم است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در آینده pop-ups به دنبال پرواری Caf در Instagram و یا Facebook.

  • ثبت نام برای خبرنامه هفتگی ما به دریافت آخرین اخبار همه چیز برای انجام و مکان برای غذا خوردن در حال تحویل به صندوق پستی خود را.
  • ما را دنبال کنید در Facebook, Twitter و Instagram

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.dehec.su