چگونه آشپز شیرینی شیمون Otsuka یاد گرفتم که عشق شیرینی

برای بزرگنمایی کلیک کنید Shimon Otsuka is kitchen manager at Nathaniel Reid Bakery. - ANDY PAULISSEN

  • اندی PAULISSEN
  • شیمون Otsuka است مدیر در ناتانیل رید نانوایی.

شیمون Otsuka اتحاد عاشق آشپزی همیشه از او یک بچه کوچک در حال رشد در ژاپن است. در واقع او اذعان می کند که او بسیار فوق العاده متمرکز در مواد غذایی به نقطه ای که او می دانست که او می خواست به یک آشپز با سن هفت. او می خوردن و طبخ هر چیزی, اما وجود دارد یک نوع از مواد غذایی او از صمیم قلب دوست نداشتند — شیرینی.

“من عاشق غذا و خوردن از آنجایی که من کمی بود و این عکس را از من به عنوان یک بچه برش سبزیجات و هم بزنید frys پوشیدن روپوش و کلاه” Otsuka می گوید. “اما من هرگز در خوردن شیرینی. در واقع من نمی خواهم آنها را به نقطه ای که من می خواهم به دور ماندن از آنها را به عنوان آنجا که ممکن است.”

به عنوان مدیر آشپزخانه در ناتانیل رید نانوایی (11243 منچستر جاده کیرکوود; 314-858-1019)یکی از مغازه های قنادی در شهر اگر نه کشور وجود دارد به هیچ وجه Otsuka می توانید دور ماندن از شیرینی. در روز و روز را او آشپز-صاحب ناتانیل رید راست-دست-مرد تولید شیرینی که ملی دریافت تحسین و مجموعه استاندارد برای آنچه ممکن است در دسر جهان است.

خوشبختانه برای Otsuka — و کسانی که لذت بردن از خود کاردست — افکار خود را در شیرینی شروع به تغییر پس از دریافت یک هدیه تولد از پدر و مادر خود را زمانی که او در کلاس سوم. هدیه ای بود کیک-پخت آشپزی و Otsuka در بر داشت خود را بلافاصله شیفته علم پشت مراحل شرح داده شده در آن است. او را بلعیدم محتویات آن ساخته شده و هر دستور العمل در این کتاب مجذوب چگونه ترفند کوچک در دما و مواد تشکیل دهنده می تواند تولید کند بسیار متفاوت میباشد.

Otsuka همچنین متوجه شدم که سمت هنری از شیرینی به او اعتراض کرد. به عنوان یک بچه او همیشه جذب نسبت به هنر به خصوص مجسمه سازی و بر داشت خود را به طور مداوم به دنبال الهام از کیک های او می خواهم در صفحه نمایش ویندوز. او اغلب scoured شهرستان برای بهترین میوه ها و دیگر مواد تشکیل دهنده را به مخلوقات خود را بیشتر موثر است.

به عنوان پرشور به عنوان او در مورد کیک Otsuka بود به همان اندازه علاقه مند در پخت نان است. هر روز بعد از مدرسه او به خانه می آیند و شروع به نان-روند ساخت اجازه دهید خمیر اثبات و پس از یک شب تا اوایل صبح به طوری که خانواده اش نان تازه پخته شده برای شروع روز است. در نهایت او خود را گسترش رپرتوار شامل شیرینی کردم و خیلی خوب در ساخت آنها که او شروع به خود را کوچک بپرهیزید کسب و کار.

“در ابتدا من آنها دور دادن به همسایگان و دوستان اما سپس آنها به من گفت که من باید آنها را به فروش” Otsuka به یاد می آورد. “من می خواهم با استفاده از پول من برای خرید بیشتر مواد تشکیل دهنده و آشپزی, بنابراین من می تواند آموزش حفظ خودم. من یک بچه است.”

Otsuka شد بتونه کاری خود را برای یک حرفه ای در شیرینی و او از شکست بزرگ در این زمینه زمانی که او فقط هفده. یک دوست خانوادگی می دانست که از یک آشپز شیرینی بود که باز خود نانوایی و تشویق Otsuka برای رسیدن و دیدن اگر او می تواند کمک کند. کمی هم Otsuka می دانم که آشپز بود و مشهور در صنعت شیرینی پزی و قنادی حرفه ای که به Otsuka اول واقعی تاخت و تاز کردن به این صنعت است.

Otsuka زمان با نانوایی کوتاه بود اما از آنجا که پدرش حرفه ای نقل مکان خانواده به بوستون. Otsuka اجازه نمی دهد که تعدیل رویاهای خود را, اما; پس از فارغ التحصیلی از دبیرستان Otsuka بلافاصله مجموعه ای از برای پیدا کردن یک شغل در یک high-end قنادی. زمانی که او نمی تواند در پیدا کردن مناسب او تصمیم به حرکت به عقب به ژاپن و کار خود را تحت سابق آشپز. او honed هنر و صنعت خود را وجود دارد, خواب که یک روز او را باز خود شیرینی فروشگاه در ایالات متحده آمریکا

Otsuka مشغول به کار در ژاپن برای پنج سال قبل از پذیرش که اگر او می خواست به دنبال رویای خود او را به جهش و حرکت به امریکا. او فرود آمد در کارولینای شمالی بود اما جستجو در کل کشور به صورت یک نانوایی است که همسان با چشم انداز خود را برای آنچه که او می خواست به انجام. تحقیقات خود را در اطراف محور مکان هایی مانند شهر نیویورک, سان فرانسیسکو, بوستون و شیکاگو, اما او نمی تواند پیدا کردن آنچه او به دنبال آن بود. در نهایت او در سراسر یک آشپز رید کیک و دور منفجر شد.

“من تو را دیدم او کیک و فکر کردم وای این نگاه نمی کند مانند آنچه شما به طور معمول را ببینید در ایالات متحده'” Otsuka می گوید. “من نمی دانم که چه نوع از آن محل بود — آن را به نظر نمی آید مانند یک فروشگاه. اما این نگاه خیلی خوب من تصمیم گرفتم برای رسیدن به خروج به او بگویید که من و آنچه من می خواستم برای انجام و ببینید که اگر او استخدام.”

رید نبود استخدام در اما Otsuka اجازه نداد که جلوگیری از او. او بسته بندی شده تا وسایل خود را و سوار در سراسر کشور به مرحله در نانوایی اعتماد به نفس است که آن را کامل برای او مناسب است. خود جهش از ایمان پرداخت می شود; پس از دیدن آنچه مناسب او برای نانوایی رید تصمیم به استخدام او است.

Otsuka, تجربیات کاری در ناتانیل رید نانوایی باید تغییر چشم انداز خود را برای آنچه که او می خواهد به انجام این کار در قنادی های دنیا. در ابتدا او فکر کرد که او را در تخصص کیک اما بیشتر آثار او با روکش شیرینی, ساندویچ, quiche و نان بیشتر او متوجه می شود که او دیگر می خواهد به محدود کردن خود را به یک ژانر است. در عوض او می خواهد به فیوز با هم همه چیز را به او آموخته است بیش از ده سال در کسب و کار خود را از نقطه نظر.

“من می خواهم عشق را به انجام ترکیبی از همه چیز را به من آموخته مدرن فرانسوی و ژاپنی, کیک, آب نبات, مربا, شکلات, کل محدوده” Otsuka می گوید. “من می خواهم به چیزهایی که من دوست دارم و آنها را با هم به تدوین و فرموله کردن من خود را سبک منحصر به فرد. من اعتقاد دارم که مردم بیشتر پرماجرا در حال حاضر و بیشتر به تلاش چیزهای جدید است.”

Otsuka به تازگی در زمان استراحت از نانوایی برای به اشتراک گذاشتن افکار خود را در سنت لوئیس مواد غذایی و نوشیدنی جامعه یکی از چیزهایی که شما هرگز در کاری و چه حتی زمانی که او را خاموش ساعت, شما هنوز هم پیدا کردن او را در آشپزخانه.

یکی از چیزهایی که مردم در مورد شما نمی دانم که شما ؟
من مانند پخت و پز بیش از پخت. من لذت بردن از پخت و پز چیزهایی که من دوست دارم به خوردن به خصوص چیزهایی که زمان را به. رجوع Sous یکی از روش های مورد علاقه من برای استفاده در خانه. قرار دادن زمان و مراقبت به آنچه که من را این است که چگونه من بیشترین رضایت.

چه مراسم روزانه است غیر قابل مذاکره برای شما ؟
من غیر قابل مذاکره روزانه مراسم دم سرد من نوشیدن دم سرد در طول سال.

اگر شما می توانید به هر یک ابرقدرت چه خواهد بود ؟
اگر من می توانستم یک ابرقدرت آن را انتقال. من می تواند به هر کجا که می خواهید می شود و بازگشت به کار در زمان.

چه مثبت ترین چیز در غذا و شراب و یا کوکتل است که شما متوجه شده ام در سنت لوئیس در طول سال گذشته ؟
همه جدید سرآشپزها آوردن غذاهای جدید به منطقه; شما می توانید تقریبا هر نوع از مواد غذایی که شما می خواهید.

چه چیزی از دست رفته در مواد غذایی محلی و شراب و یا کوکتل صحنه است که شما می خواهم برای دیدن ؟
من فکر می کنم وجود دارد بیشتر از این در حال حاضر, اما آینده از ژاپن, من می خواهم برای دیدن بیشتر معتبر آسیایی, رستوران.

که خود را سنت لوئیس مواد غذایی له ؟
دست پایین بالکان درمان جعبه. نه تنها مواد غذایی برجسته اما سکس و Edo [Nalic] بزرگ مردم است. من می خواهم بگویم من وجود دارد هر فرصتی من.

که یک نفر به تماشای در حال حاضر در سنت لوئیس ناهار خوری صحنه ؟
آشپز Chris کرده zofia krzysik در Takashima سوابق ژاپنی ویسکی بار در بیشه.

که مواد تشکیل دهنده است که بیشترین نماینده شخصیت شما?
این سوال خوبی است. من می خواهم که به انتخاب ژاپنی, مرکبات, yuzu. آن را روشن و عطر و طعم متمایز و در حال رشد است در محبوبیت در ایالات متحده است.

اگر شما کار نمی کند در کسب و کار رستوران آنچه را که شما انجام می شود ؟
من همیشه به حال یک شیفتگی با هنر است. این چیزی است که من کشیده شده است به طوری که من احتمالا یک معمار و یا نوعی دیگر از هنرمند.

نام یک عنصر هرگز مجاز در رستوران خود را.
مارگارین.

چه خود را پس از کار hangout?
شما ببینید من پخت و پز در آشپزخانه و یا کار کردن در سالن ورزش.

چه مواد غذایی یا نوشیدنی گناه لذت بخش است ؟
باور کنید یا نه, Doritos و Nutter کره.

چه خواهد بود آخرین وعده غذایی خود را بر روی زمین ؟
خرچنگ و حلزون اسکالوپ دو تا از غذاهای مورد علاقه.

ما همیشه گرسنه برای راهنمایی و بازخورد. ایمیل نویسنده در [email protected]

  • ثبت نام برای خبرنامه هفتگی ما به دریافت آخرین اخبار همه چیز برای انجام و مکان برای غذا خوردن در حال تحویل به صندوق پستی خود را.
  • ما را دنبال کنید در Facebook, Twitter و Instagram

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>