بزرگراه 61 Roadhouse لایحه Kunz در طول عمر در صنعت رستوران

برای بزرگنمایی کلیک کنید Bill Kunz is the chef-owner of Hwy 61 Roadhouse and Kitchen in Webster Groves. - ANDY PAULISSEN

  • اندی PAULISSEN
  • لایحه Kunz است آشپز-صاحب بزرگراه 61 Roadhouse و آشپزخانه در وبستر گرووز.

به دنبال بازگشت بیل Kunz می دانست که در سال های اولیه او به مقصد برای کسب و کار مواد غذایی.

پدر بزرگ او یک آشپز; بنابراین او بود عمو. تعطیلات در بزرگ مادر بزرگ خانه شدند عظیم آشپزی نمایشگاه — و به طور کامل غیر قابل مذاکره است. در تعطیلات آخر هفته او می خواهم با پدر بزرگ خود را به Soulard کشاورزان’ بازار و هر سال درست قبل از روز شکرگزاری این دو را با هم به مامان Toscano را راویولی را راویولی.

حتی اولین کار شستن ظرف و شستشو طبقه در یک نانوایی در تپه به نظر می رسید به مهر و موم سرنوشت خود را. اما هنگامی که آن زمان برای یک حرفه ای تصمیم Kunz تا به حال برنامه های دیگر.

“من از دبیرستان فارغ التحصیل شد و به دانشگاه رفت of Nevada, Las Vegas, دانستن من رفتن به کسب و کار در رستوران,” Kunz می گوید. “من می خواستم به یک بازیکن حرفه ای فوتبال و حتی بازی های برگزار شده در دانشگاه, اما آن کار نمی کند. من تو را دیدم که دانشگاه نوادا لاس وگاس هتل و رستوران مدرسه و نمیفهمد ” خوب به جهنم. من نیز ممکن است تبدیل شده است.'”

در حال حاضر آشپز-صاحب بزرگراه 61 Roadhouse و آشپزخانه (34 جنوبی Old Orchard Road, وبستر گرووز; 314-968-0061), آن را سخت به تصور کنید Kuntz انتخاب مسیر دیگر. کار خود را به طول انجامید حدود سه دهه و تمام انواع مختلف از محیط و او رونق هر مرحله از راه است.

کار خود را آغاز کرد و درست از زمانی که او را متقاعد به بازگشت به سنت لوئیس با تشکر از پیشنهاد از رستوران که صاحب Houlihan است. او آغاز شده و در غرب شهرستان محل نقل مکان کرد و در نهایت به سنت لوئیس اتحادیه ایستگاه ملک. در آن زمان یکی از زنجیره شلوغ ترین مکان ها در این کشور و زمانی که از او خواسته شد برای رفتن از جلو خانه مدیریت به آشپزخانه او کاملا یک آموزش و پرورش است.

“من صرف هشت ماه وجود دارد” Kunz به یاد می آورد. “ما ابتدا و من هنوز هم کابوس از کار برای یکی از بچه ها در خارج وجود دارد. اما من یاد گرفتم که یک تن را از او.”

پس از حدود پنج سال کار برای Houlihan را Kunz شد استخدام هتل هایت عامل در اتحادیه ایستگاه در زمان. هایت شد به دنبال آزاد ایستاده و رستوران کسب و کار و آنها می خواستند او را به اجرا رستوران خود را به نیروگاه. او که حدود یک سال و سپس به سمت چپ برای باشگاه Riverport و در نهایت مزاحم. هر چند او ماند با بال شرکت برای پنج سال او اذعان می کند که آن را نوعی از کار او می خواست.

“آن را مکیده,” Kunz می پذیرد. “من به آنها کمک کرد باز Westport, پس از آن من شد جنرال موتورز از [این] اتحادیه ایستگاه [محل] و پس از آن منطقه سرپرست. من آن را دوست ندارم و من متوجه این دلیل است که من نمی خواهم گرفته از روز به روز در حال اجرا یک رستوران. این چیزی است که من دوست داشتم.”

Kunz چپ مزاحم برای یک فرصت با یک بازی توسعه است که او را به Dubuque, آیووا. او وظیفه بود با redeveloping غذایی و آشامیدنی عملیات برای مواقعی کازینو — یک صنعت است که در آن آغاز شود. فرفره او را در زمان بازگشت به منطقه سنت لوئیس که در آن گروه توسعه شد باز Growler را میخانه و سپس به میامی برای یکی دیگر از بازی قایق و در نهایت بازگشت به Growler است.

او لذت می برد خود را در زمان کار برای سازمان اما هنگامی که یک دوست نزدیک او با یک پیشنهاد به کسب و کار را در حق خود او متوجه این جهت او می خواست کار خود را به.

اولین رستوران فرانک و پتی بود فروتن همبرگر و داغ سگ نقطه در کیرکوود. هر چند آنها معتقد بودند در آنچه که آنها انجام می دهند, آنها تا به حال برنامه های بزرگتر در ذهن یعنی یک رستوران بزرگ در میدان لافایت آنها را نام لافایت سالن شهر. اما برنامه های خود را نقش برآب شد که Kunz دریافت یک تماس تلفنی است که هر صاحب کسب و کار بدترین کابوس.

“ما قرار بود برای باز کردن در یک شنبه در ماه سپتامبر و جمعه درست قبل از من یک تماس تلفنی از یکی از کارگران ساختمانی” Kunz به یاد می آورد. “او به من گفت:” به نوبه خود بر روی تلویزیون خود را — این ساختمان در آتش است.’ وجود دارد یک آتش سوزی بزرگ در یک انبار در نزدیکی و دو آتشین کپسول منفجر خارج از انبار فرود آمد در ساختمان ما و سوخته آن را به زمین. من فکر کردم خیلی برای آن است.'”

Kunz تا به حال هیچ چاره ای اما برای حفظ حرکت رو به جلو به طوری که او و شریک زندگی خود را خریداری ساختمان در وبستر گرووز که تبدیل به بزرگراه 61 Roadhouse و آشپزخانه. بلافاصله Kunz می دانستم که او می خواست این رستوران به یک کاخون عطف نه تنها به دلیل او می خواهم همیشه شیفته سبک پخت و پز, اما به دلیل آن است که یک راه برای اتصال سنت لوئیس به شهر پایین رودخانه می سی سی پی, New Orleans.

او و شریک زندگی خود را حل و فصل نام بزرگراه 61 به عنوان یک مرجع به “بلوز بزرگراه” که متصل به شهرستانها همراه بزرگ پر از گل و سپس آنها سفر کردن آن را برداشت تا یادگاری برای رستوران ها و ایده هایی برای منو در طول راه.

رستوران دریافت به رسمیت شناختن فوری از جمله یک نقطه در شبکه غذایی Diners, Drive-Ins and Dives. اما قبل از نمایش پخش Kunz, کسب و کار تقریبا از خط خارج چیزی حتی بدتر از آتش.

“من تا به حال یک حمله قلبی در اکتبر 4, 2012,” Kunz می گوید. “من در اتاق ریکاوری برای عمل جراحی دیگری که آن اتفاق افتاد. در پایان از همه من متوجه شدم که من تا به حال به ایجاد برخی از تغییرات — که اگر من قرار بود به چوب در اطراف من نمی توانستم وزن 460 پوند است. من تصمیم به معده-جراحی بای پس شده اند و در انجام آنچه که من انجام بوده است.”

در حال حاضر انفرادی صاحب بزرگراه 61 و دیرین جانباز از کسب و کار رستوران Kunz انعکاسی است که او فکر می کند در مورد که در آن او شده است و جایی که او می بیند صنعت رفتن. او اذعان می کند آن را دشوار کسب و کار در زمان خود مشغول به کار در اطراف شهر او دیده می شود بسیاری از رستوران های بزرگ می آیند و بروید. اما او احساس می کند که نیاز است که با ارزش چشم انداز چیزی است که به او کمک کرده دیدن یک مسیر به موفقیت در به طور فزاینده ای رقابتی زمینه است.

“با بسیاری از رستوران جدید باز ما باید برای انجام کاری به تشخیص خودمان” Kunz می گوید. “من نفرت کلمه staycation هستید اما شاید ما می توانید با ما تماس بگیرید ناهار خوری-کاتیون. ما قطعا تلاش به مردم ارائه با یک تجربه است.”

Kunz به تازگی در زمان استراحت از آشپزخانه برای به اشتراک گذاشتن افکار خود را در سنت لوئیس رستوران صحنه شور و شوق خود را برای دوچرخه سواری و دو آینده مفاهیمی است که قادر به بستم علاقه یک مرد که این همه دیده می شود.

یکی از چیزهایی که مردم در مورد شما نمی دانم که شما می خواهید آنها را انجام داد ؟
که من نه به عنوان خروجی در زمانی که من در محل کار.

چه مراسم روزانه است غیر قابل مذاکره برای شما ؟
من سوار دوچرخه من.

اگر شما می توانید به هر یک ابرقدرت چه خواهد بود ؟
توانایی خواندن ذهن کشف بهترین ممکن است کارکنان و [بدانید] آنچه باعث می شود آنها را تیک بزنید.

چه مثبت ترین چیز در غذا و شراب و یا کوکتل است که شما متوجه شده ام در سنت لوئیس در طول سال گذشته ؟
من فکر می کنم مواد غذایی جدید پارک کامیون در افتن بسیار جالب خواهد بود.

چه چیزی از دست رفته در مواد غذایی محلی و شراب و یا کوکتل صحنه است که شما می خواهم برای دیدن ؟
من می خواهم برای دیدن مواد غذایی منتقدان به برخی از عشق به رستوران شده اند که در اطراف در حالی که همیشه تمرکز بر روی چه چیزی جدید است.

که خود را سنت لوئیس مواد غذایی له ؟
دایی لئو پیتزا با Zatarain را کاخون سس تند.

که یک نفر به تماشای در حال حاضر در سنت لوئیس ناهار خوری صحنه ؟
با Schlafly [آبجو] خرید Trailhead [Brewing Co.], آن جالب خواهد بود برای دیدن اگر آنها در حال رفتن به رشد خود را brewpub کسب و کار.

که مواد تشکیل دهنده است که بیشترین نماینده شخصیت شما?
نمک و فلفل. کلید کم اما بسیار مهم است به عنوان یک به پایان رساندن تقویت کننده عطر و طعم.

اگر شما کار نمی کند در کسب و کار رستوران آنچه را که شما انجام می شود ؟
من می خواهم یا یادگیری برای تعمیر دوچرخه, آیا گرافیک کامپیوتری و یا تدریس در یک مدرسه آشپزی.

نام یک عنصر هرگز مجاز در رستوران خود را.
Swai [ماهی].

چه خود را پس از کار hangout?
پس از کار ، من hangout بیشتر قبل از کار است که در اعطای دنباله.

چه مواد غذایی یا نوشیدنی گناه لذت بخش است ؟
سیاه jellybeans.

چه خواهد بود آخرین وعده غذایی خود را بر روی زمین ؟

لرزش پروتئین پس از نهایی دوچرخه سواری به عنوان درمانی برای روح من و سپس پیتزا از آل مرکز فروش در ایندیاناپولیس یا standing up را [پیتزا] در تولسا.

ما همیشه گرسنه برای راهنمایی و بازخورد. ایمیل نویسنده در [email protected]

  • ثبت نام برای خبرنامه هفتگی ما به دریافت آخرین اخبار همه چیز برای انجام و مکان برای غذا خوردن در حال تحویل به صندوق پستی خود را.
  • ما را دنبال کنید در Facebook, Twitter و Instagram

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.dehec.sutny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>