جیمز ریش جوایز نام هشت سنت لوئیس سرآشپزها و رستوران Semifinalists

Indo chef-owner Nick Bognar. - MABEL SUEN

  • مابل SUEN
  • هند و آشپز-مالک نیک Bognar.

Semifinalists برای سال 2020 جیمز ریش جوایز اعلام شد صبح امروز و هشت سنت لوئیس-منطقه سرآشپزها و رستوران ساخته شده معتبر لیست.

اغلب در نظر گرفته به جایزه اسکار برای صنعت رستوران های جیمز ریش بنیاد شده است به رسمیت شناختن برتری و نوآوری در صنعت مواد غذایی و آشامیدنی برای سه دهه است.

اولین آشپز در سنت لوئیس به برنده بهترین آشپز: میانه جایزه شد جرارد صنایع دستی در سال 2015 اگر چه او و بسیاری دیگر مورد تحسین قرار گرفته سرآشپزها محلی نامزد دریافت جایزه شده است برای آرزو افتخار در گذشته است.

در این سال جیمز ریش جوایز semifinalists در منطقه سنت لوئیس عبارتند از:

  • هند در سنت لوئیس بهترین رستوران جدید;
  • نیک Bognar از هند و در خیابان Louis, Rising Star Chef سال
  • جسی Mendica از روغن زیتون + بلوط در وبستر گرووز بهترین آشپز: میانه
  • سکس با Nalic از بالکان درمان جعبه نیز در وبستر گرووز بهترین آشپز: میانه
  • مایکل Gallina از Vicia, St. Louis, بهترین سرآشپز: میانه
  • Lona لو, Lona Lil می خورد, St. Louis, بهترین سرآشپز: میانه
  • ناتانیل رید از ناتانیل رید نانوایی در کیرکوود برجسته بیکر
  • مای لی در برنت وود برجسته رستوران

در چند سال گذشته Riverfront Times رستوران منتقد Cheryl Baehr به ستایش این سرآشپزها و رستوران ها به عنوان برخی از بهترین در شهر.

این گذشته دسامبر Baehr به نام هند بهترین رستوران جدید در سنت لوئیس. “لوکس اما نه ناهارخوری زیبا و ظریف اما گرفتگی هند و هیجان انگیز ترین رستوران در سنت لوئیس در حال حاضر به دلیل آن را احساس می کند مانند یک انقلاب در راه ما فکر می کنم در مورد آنچه در آن به معنی یک رستوران بزرگ در سال 2019 و فراتر از آن” او گذراند و در بهترین رستوران ها جدید لیست.

در بررسی اصلی از هند Baehr توصیف نیک Bognar به عنوان یک در حال ظهور استعداد; سال قبل از آشپز شده بود به نام Rising Star Chef سال برای کار خود را در خانواده اش, رستوران, Nippon Tei.

“که Bognar می توانید نرم افزار جوک در مورد کارخانه کیک پنیر و قرمز رابین در حالی که خدمت $300 وعده غذایی مگس ها در صورت از همه چیز ما شده اند مشروط به فکر کردن در مورد خوب ناهار خوری — و آن را کاملا با طراوت” Baehr نوشت. “من می خواهم تا آنجا که به می گویند که هند به عنوان یک کل حتی از جمله omakase است نه یک رستوران خوب ناهار خوری در حالی که یکی از لوکس ترین وعده های غذایی من تا کنون تجربه کرده اید. این یک انقلاب است که تغییر کرده است شهر ما ناهار خوری صحنه fomented توسط یک آشپز که ما را توان شنیدن از برای سال آمده است.”

در بررسی از روغن زیتون + بلوط Baehr در توصیف این رستوران که در مسیر به بهترین رستوران 2016 ستایش Mendica کار خاص: “او ثابت می کند که او می تواند ضربه علامت گذاری به عنوان هر نوع دیگر از طبخ نیز هست.”

Baehr همچنان او را ستایش از کلی رستوران نوشتن که “این تعجب آور نیست که هر کس می خواهد به خوردن در اینجا — از جمله رستوران خود اعضای هیات را انتخاب کنید که به اویختن در جای خود از اشتغال در روز خود را خاموش. که صحبت می کند جلد نه تنها از کالیبر غذا بیرون آمدن از این آشپزخانه, بلکه این فرهنگ است که [علامت] Hinkle و [گرگ] Ortyl ایجاد کرده است در این بی عیب و نقص, رستوران.

هنگام بررسی بالکان درمان جعبه در اکتبر 2017 — که تنها عامل به کامیون مواد غذایی در آن زمان هر چند با مشابه منو Baehr نیز تحت تاثیر قرار. “بالکان درمان جعبه یکی از مهمترین و با روح مفاهیم ابتکاری برای باز کردن در سال های اخیر” Baehr نوشت.

در ماه جولای سال 2017 Baehr پرونده او برای بررسی Vicia مایکل و تارا Gallina فوق العاده رستوران. او ستایش آشپز Gallina استعداد و خلاقیت و توصیف پخت و پز خود را به عنوان چیزی است که باعث می شود شام تجدید نظر غذا و دوست دارم آنچه شما به غذا خوردن.

“اگر نام خود را — برای یک محصول پوشش که کاشته برای پر کردن خاک — خط افکار خود را در مورد مواد غذایی خود را انتخاب کردهاید در قشر منطقه نشان دهنده تمایل خود را برای یک رستوران است که در مورد بیش از به سادگی رضایت بخش اشتهای,” او نوشت. “این نوآوری جامعه طراحی شده است که هر دو در یک نقطه جمع آوری و در یک تست زمینی برای برش لبه مفاهیم. به عنوان قشر گل سرسبد رستوران Vicia متناسب با حق.”

Baehr پرونده او را بررسی آشپز Lona لو را Lona Lil می خورد در سال 2014. در آن زمان Baehr ستایش روباه کوچک رستوران پارک به عنوان یکی از بهترین او می خواهم بازدید در شهر در برخی از زمان.

“لونا Lil می خورد روشن تا کام من با لایه هایی از طعم که نگهداری آشکار خود را حتی پس از من سمت چپ رستوران,” او نوشت. “او ممکن است او را پخت و پز ‘Lil می خورد اما این بزرگترین سلیقه من در سال است.”

همانطور که برای ناتانیل رید از ناتانیل رید نانوایی بود که با افتخار یک کسیکه نامزدی برای برجسته بیکر Baehr نوشت: در بررسی از این فروشگاه در سال 2016 که آشپز تعادل از خلاقیت و علم در پخت حیرت انگیز بود.

“رید و نه کمال. در واقع او فکر می کند آن وجود ندارد,” او نوشت. “‘آن را مانند من در تعقیب چیزی است که من هرگز گرفتن اما من هنوز نسبت به آن” او می گوید. اما در حالی که او ممکن است بخواهید به استقرار ‘p-کلمه” من هرگز دیده می شود یک محل که در آن این امر می تواند مناسب تر. در واقع با شیرینی مثل این من می خواهم بگویم او به هنر و صنعت خود را به یک علم است.”

در حالی که بسیاری از نقاط نامزد جوایز را باز کرده اند و در گذشته پنج تا ده سال مای لی در برنت وود بود که شارت به عنوان برجسته رستوران بوده است در خدمت سنت Louisans برخی از بهترین ویتنامی مواد غذایی برای بیش از سه دهه است. تاسیس شده توسط Lee Tran در سال 1985 Mai Lee زمان بوده است به عنوان اولین رستوران ویتنامی در سنت لوئیس. در ژانویه 1987, اواخر, great St. Louis Post-Dispatch رستوران منتقد جو Pollack ظ درخشان نقد و بررسی رستوران; اگر شما بازدید برنتوود رستوران شما می توانید به عنوان خوانده شده که همان نقد و بررسی از پشت قاب شیشه ای.

امروز مای لی در ادامه آن سنت طولانی مدت از خدمت لوله کشی-داغ کاسه معطر و گرم شدن گوشی در کنار مشتری مورد علاقه های شما مانند نمک و فلفل چاشنی زده و یک سنت پل ساندویچ است که شبکه غذایی به تازگی نام یکی از بهترین ساندویچ در آمریکا است. لی پسر Qui که کار در کنار پدر و مادرش در رستوران خانوادگی شده است یک چهره آشنا در رستوران. معشوق محلی کارآفرین پس از افتتاح یک مفهوم از خود Nudo خانه است که ملاقات با مشابه بررسی بیحوصلگی حرف زدن.

تبریک به همه سرآشپزها محلی و رستوران ها که شارت برای ریش جوایز این سال — شما را به سنت لوئیس منطقه یک خوشمزه و هیجان انگیز محل به خانه تماس بگیرید و ما نمی تواند بیشتر افتخار همه شما را دریافت خواهید کرد این کار بسیار خوبی سزاوار افتخارات ملی.

دنبال لیز میلر در توییتر @lizzaymillah. ما همیشه گرسنه برای راهنمایی و بازخورد. ایمیل نویسنده در [email protected]

  • ثبت نام برای خبرنامه هفتگی ما به دریافت آخرین اخبار همه چیز برای انجام و مکان برای غذا خوردن در حال تحویل به صندوق پستی خود را.
  • ما را دنبال کنید در Facebook, Twitter و Instagram

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>