OliBea آشپز باز می شود ‘بعدی’ قصاب مغازه در شهر

در میان مصاحبه ما یک مرد ظهور سر خود را داخل درب مرغ + Hoc به درخواست صاحب جفری DeAlejandro اگر قصاب فروشگاه و دلی باز بود هنوز.

فردا DeAlejandro آگاهانه او است. از زن و مرد و پیر ساکن شهرستان گفت: او می خواهم برای روز افتتاحیه.

شده است وجود دارد یک جریان از ساکنان مرکز شهر و طرفداران DeAlejandro را OliBea رستوران ظاهر سر خود را در فروشگاه در 123 S. Central سنت پس از قصاب کاغذ آمد کردن ویندوز.

مرکز شهر ساکنان از جمله DeAlejandro و خانواده اش هیجان زده به یک artisanal بازار با منابع محلی گوشت و پنیر و دیگر محصولات.

آن شده است یک راه طولانی از این فروشگاه اعلام شد برای اولین بار در دسامبر سال 2018 اما از آن باز می شود جمعه با یک مدل کسب و کار برای COVID-19 عصر.

“من خوشحالم که ما در حال انجام (مرغ + Hoc) به دلیل این است که یک مفهوم من فکر می کنم رستوران می رویم به تکامل به” DeAlejandro گفت.

یک بازار برای رشد جمعیت مرکز شهر

این فروشگاه در خانه سابق تاج & غاز که DeAlejandro کمک باز کرده چرخد و از آن قبل از همه گیر دید که ویژه صندلی و بیشتر ساخته شده و به منظور گزینه های.

به جای آن وجود ندارد جداول و فروشگاه ارائه خواهد شد بیشتر از پیش ساخته ساندویچ و سالاد به مشتریان در سطح راحتی خود را.

“قصاب مغازه ها و بازارها به خوبی انجام می دهند” DeAlejandro گفت. “مردم می خواهند به خوردن (به به); آنها نمی خواهید به نشستن.”

تا کنون مغازه — نام DeAlejandro پسر هنری و اذیت کردن ژامبون — بدست درخواست از کشورهای همسایه به سهام کلیه گوساله و oxtails که آن را آماده.

“اگر کسی می خواهد کاغذ توالت من آن را دریافت کنید. اگر کسی می خواهد tempeh من باید آن را” DeAlejandro گفت. “این هدف است.”

تازه کاهش گوشت

این فروشگاه با همکاری آشپز جان نیومن که honed قصابی خود و charcuterie مهارت در حالی که مشغول به کار در برخی از چارلستون بهترین رستوران ها.

“من خوش شانس برای پیدا کردن کسی مثل جفری که همان درایو و شور و کسی که می داند مسئولیت وقتی که می آید به کشاورزی و کل حیوانات قصابی. ما آماده هستیم به ناکسویل را در دکان قصابی و دلی صحنه به سطح بعدی” نیومن گفت: در انتشار اخبار.

بیشتر از همیشه مصرف کنندگان می خواهید بدانید که چه چیزی در مواد غذایی و جایی که آن را می آید از DeAlejandro گفت. مشتریان خواهد شد به معنای واقعی کلمه قادر به دیدن منبع خود را کاهش چربی از گوشت گاو و گوشت خوک; آنها حلق آویز در کولر قابل مشاهده از طریق یک پنجره در فروشگاه.

“درست مثل هر چیز آن طعم بسیار بهتر از آینده است که به جای یک خلاء مهر و موم شده کیسه که منجمد شده است که شده است دست به دست” DeAlejandro گفت. “ما می دانیم که این از کجا آمد. ما می دانیم که چگونه این حیوانات شد. شما می توانید ببینید خیلی از حیوانات.”

بیر کریک در میانه تنسی عرضه خواهد شد, گوشت گاو, گوشت خوک و charcuterie و زمین سبد مزرعه در راشویل عرضه خواهد شد کل مرتع مطرح جوجه.

“من که نه جایی که رفتن به انجام این کار, مانند, مرغ, مناقصه” DeAlejandro گفت. “من می توانید یک مرغ مناقصه برای شما این زرق و برق دار مرغ وجود دارد اما نمی شود یک سینی است.”

فروشگاه خواهد شد که مواردی مانند همبرگر و brats و اضافه خواهد شد بره وحشی بازی و اردک به عنوان فروشگاه تاسیس می شود. وجود خواهد داشت یک چرخش East Coast تازه-ماهی و میگو.

مشتریان می توانند از فروشگاه شش به هشت رقم از پنیر محلی چهار تا پنج charcuterie گزینه سوسیس prosciutto lox, تازه ساخته شده, حموس, پنیر بز, سالاد ماکارونی, دانه, سالاد برای رفتن charcuterie صفحات و همچنین در خانه نرخهای پایین و سس.

وجود خواهد داشت دلی ناهار گزینه های پیش ساخته با ساندویچ, mortadella, ژامبون, coppa, غذاهای دریایی و مرغ و همچنین به عنوان سالاد و سوپ رشته فرنگی.

به دور از بازار و مشتریان می توانند خرید کالاهای خشک مانند لوبیا و برنج و آرد ذرت و ماکارونی.

همه گیر کسب و کار غیر قابل پیش بینی است

OliBea یک جزء اصلی از این شهر پس از سال 2014 منتقل کردن خیابان به 211 S. Central سنت در اواخر فوریه. مرور همه گیر شده و یک جاده پر از دست انداز.

رستوران چرخد و در طول همه گیر بر اساس تغییر دستورالعمل های بهداشتی و ایمنی کارکنان و نگرانی است. در زمان آن بسته شده ارائه شده برو تنها و یا بازگشایی آن اتاق ناهار خوری.

کسب و کار شده است غیر قابل پیش بینی DeAlejandro گفت و آن بوده است طاقت فرسا برای مردم در صنعت خدمات به تلاش برای به اجرا درآوردن این شهرستان ماسک مورد نیاز برای فضاهای داخلی.

“این ترسناک برای زندگی از رستوران ها (سمت) خدمات صنعت” DeAlejandro گفت. “چهار ماه گذشته شده اند بسیار عاطفی سوار.”

مرغ + Hoc ساعت 11 صبح تا 6 بعد از ظهر سه شنبه-پنج شنبه و از ساعت 10 صبح تا 3 بعد از ظهر یکشنبه.

ایمیل کسب و کار خبرنگار برنا در McDermott brenna.mcdermott@knoxnews.com و او در توییتر دنبال کنید @_BrennaMcD.

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de

ایندکسر

دیدگاهتان را بنویسید

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort Fethiye Escort Marmaris Escort fud crypter kuşadası escortbetroad