برای بزرگنمایی کلیک کنید The Takashima team (from left to right): Tai Nalewajkó, Sean Baltzell, Chris Krzysik, Dan Hayden, Paul Fullerton and Matt Leach. - TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس
  • این Takashima تیم (از چپ به راست): تای Nalewajkó شان Baltzell کریس کرده zofia krzysik دن هیدن پل فولرتون و مت صافی.

طرفداران پیشه وری کوکتل و وینیل یک مقصد جدید است که ترکیبی از هر دو منافع زیر یک بسیار شیک بام.

در روز پنج شنبه, فوریه 20, وینیل, گوش دادن اتاق و سالن Takashima سوابق (4095, Chouteau, خیابان) را اولین در بیشه. واقع در داخل رنگی, ساختمان در تقاطع Chouteau خیابان و جنوب سارا خیابان Takashima سوابق زاییده افکار از صاحب شان Baltzell و مالکیت تیم در سالن (4170 منچستر خیابان 314-833-4999). (Baltzell نیز صاحب برج کلاسیک خالکوبی در محله).

Baltzell بود که نخستین بار برای باز کردن Takashima پرونده پس از یک سفر طولانی به ژاپن که در طی آن او بازدید گوش دادن میله های زندان می گوید وینیل و قدردانی از موسیقی است که در قلب این مفهوم است.

“آنچه ما در بر داشت هنگامی که ما بودند در توکیو شد این مکان که در لحظات یک رکورد خواهد بود استدلال در مورد — چه کسی هنرمند است که از آن نمونه برداری — و است که واقعا سرد” Baltzell می گوید. “اما تا زمانی که آن را در مقابل شما قرار داده در این راه شما فقط شنیدن موسیقی پس زمینه در یک محل است. ما باید بایوس چاپ هر شب [در Takashima] فرد در حال چرخش در داخل منوی; ما می خواهیم که به یک قطعه مکالمه آنجا که کوکتل و یا پرنیان یا محیط فضا است.”

همچنین با تمرکز بر خدمت به هنر و صنعت کوکتل به عنوان به خوبی به عنوان گسترده ای ژاپنی خاطر و shōchū انتخاب Takashima نوار برنامه خواهد بود به رهبری تای Nalewajkó کار کرده است که به عنوان نوار مدیریت در اقیانوس آبی در دانشگاه شهر برای دو سال گذشته است. Nalewajkó یکی از صد خبره shōchū مشاوران در ایالات متحده از طریق خاطر مدرسه آمریکا و نیز گواهی با خاطر خدمات موسسه بین المللی.

برای بزرگنمایی کلیک کنید Another view of the ground floor seating and dining area. - TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس
  • نمایی دیگر از طبقه همکف و صندلی ناهار خوری منطقه است.

آشامیدنی و مدیر خدمات Nalewajkó می گوید: مشتریان می توانید انتظار زیادی خاطر منو دوار کوکتل لیست شامل ده تا دوازده نوشیدنی آبجو, شراب و چند N/A کوکتل نیز هست. در R&D برای کوکتل برنامه Nalewajkó می گوید او به خود جلب کرد با الهام از مواد غذایی و دیگر مواد تشکیل دهنده به طور معمول دیده نمی شود در لیست نوشیدنی در اطراف شهر.

“من به برخی از [کوکتل] با تکیلا; من چند با ویسکی” Nalewajkó می گوید. “این یک امریکایی مدرن کوکتل منو اما من در آوردن مواد تشکیل دهنده است که مردم لزوما بدانید و معرفی آنها را در راه است که آنها می دانند. من در مورد messing با مقدار زیادی از مواد غذایی در حال حاضر من با استفاده از یک yuzu kosho که citrusy سس شما می خواهم به طور سنتی در قرار دادن ماهی در ماورا-سبک کوکتل تکیلا, یک عمرو و چند چیز دیگر. این نوع مانند طعم تند و خوش طعم مکزیکی, آب نبات, اما در یک کوکتل. من واقعا به وارد شدن به آشپزخانه و ساخت کوکتل.”

Nalewajkó اضافه می کند که او در حال کار با چند واردکنندگان را در محصولات است که در حال حاضر در دسترس در میسوری — “مسائل شما فقط واقعا ببینید در سواحل” Nalewajko می افزاید.

“نوشیدن بخش عظیمی از فرهنگ آسیایی به خصوص در ژاپن” Nalewajkó می گوید. “بسیاری از مواد غذایی آشنا است اما آوردن کسانی که طعم [نوشیدنی] و سنت که بیش از در اینجا خارجی به [آمریکایی ها]. همه چیز من انجام شده است بیش از چند سال گذشته باعث شده که من این راه را, بنابراین ما در ارتباط و انجام این کار با هم نوع سرندیپیتی.”

همانطور که قبلا گزارش شده توسط Riverfront Times, Takashima را در خدمت مواد غذایی بیش از حد از جمله در اواخر شب می خورد اما منو تغییر کرده است از برنامه برای اولین بار اعلام کرد. برای Takashima غذایی برنامه به شرکای کسب و کار در حال حاضر همکاری با آشپز Chris کرده zofia krzysik از هند (و قبلا لویی مرکزی جدول مواد غذایی و سالن Blood & Sand) و همچنین مشاوره آشپز استیون Pursley از رامش x Rui.

برای بزرگنمایی کلیک کنید Chefs Chris Krzysik (pictured left) and Steven Pursley. - TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس
  • سرآشپزها Chris کرده zofia krzysik (تصویر سمت چپ) و استیون Pursley.

کرده zofia krzysik در ژاپن زندگی می کردند به طور خلاصه در جوانان خود را و طعم او تجربه وجود دارد هرگز او را ترک کرد. او به یاد می آورد صفحه بندی از طریق ژاپنی آشپزی در دبیرستان تجربه با ساخت میسو سوپ در خانه و خواب از آوردن, ژاپنی, pub-سبک کرایه به سنت لوئیس در سال های اخیر است.

کرده zofia krzysik برای اولین بار ملاقات Baltzell در سال 2012 از طریق Baltzell را تو مغازه برج کلاسیک خالکوبی. دو زده یک دوستی — Baltzell به پایان رسید تا هر دو خالکوبی از کرده zofia krzysik را باد — و با توجه به کرده zofia krzysik علاقه در غذاهای ژاپنی, همکاری خود را در Takashima به نظر می رسید مانند یک طبیعی مناسب است.

“برای من, راه من می خواهم به رویکرد منو درک است که به عنوان مخالف به یک رستوران عادی که در آن مواد غذایی است که واقعا تمرکز اصلی این است که در واقع مخالف با فرمت” کرده zofia krzysik می گوید. “مردم در حال آمدن به [Takashima] برای شنیدن نادر شیار است که ما در حال چرخش به دریافت احساس از بالا وفاداری سخنرانان این محیط و کوکتل. بنابراین به نظر من مواد غذایی است که فقط گیلاس در بالا; آن را نگه می دارد شما در اطراف برای رکورد بعدی. این اشتراک گذاری صفحات با پرنیان گاه به گاه.”

فقط به خاطر اینکه منو کوچک است به این معنا نیست که غذاهای نمی خواهد چیزی جدید و هیجان انگیز ، کرده zofia krzysik می گوید او می خواهد به خدمت نزدیک و ساده, ژاپنی, نوار می خورد که بسته به مقدار زیادی از عطر و طعم.

“تمرکز از مواد غذایی ساده و زیبا روزمره مواد غذایی ژاپنی” کرده zofia krzysik می گوید. “قطعا وجود دارد شده است فراز و نشیب در سال های اخیر با مواد غذایی — مردم متوجه است که آن را همیشه گران است و آن را نه فقط سوشی و رامش.”

برای بزرگنمایی کلیک کنید Soy-pickled egg (tamago shoyuzuke). - TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس
  • سویا-ترشی تخم مرغ (tamago shoyuzuke).

آیتم های منو را از محدوده onigiri — توپ برنج پر شده با پر کردن های مختلف و پیچیده در نوری (جلبک دریایی خوراکی) — در طعم مانند umeboshi (حفظ آلو) ماهی تن, مایو و kombu (خوراکی کلپ) — و oden یک نازک مایع مانند سوپ بسته بندی شده با سبزیجات مانند سالاد daikon و سیب زمینی و پروتئین مانند کیک ماهی و تخم مرغ آب پز. کرده zofia krzysik میگه منو تغییر خواهد کرد با این فصل است.

“من انجام بسیاری از نوار و صفحه اصلی به سبک کلاسیک مانند onigiri که پر از برنج است که شما معمولا برای یک پیک نیک و یا شاید آنچه مادر باعث می شود در صفحه اصلی” کرده zofia krzysik می گوید. “من قطعا می خواهید برای انجام دیگر کلاسیک به سبک ژاپنی نوار مواد غذایی مانند agedashi توفو یک سرخ شده توفو با یک سس غلیظ به نام tsuyu بیش از آن را با رنده تربچه بونیتو و پیازچه — واقعا غذاهای ساده با مقدار زیادی از عطر و طعم خوب.”

برای بزرگنمایی کلیک کنید Potato salad. - TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس
  • سالاد سیب زمینی.

اما عنوان کرده zofia krzysik , یادداشت ها, مواد غذایی و نوشیدنی تنها یکی از مولفه های Takashima. مدیر و صاحب مت صافی منعکس کرده zofia krzysik در آن نوار به همان اندازه وینیل گوش دادن اتاق یک عنصر از این مفهوم است که داده شده است فقط به عنوان بسیار مورد توجه است. برای صافی که مشغول به کار در سالن برای چندین سال و قبلا DJed در اطراف شهر Takashima ترکیبی از احساسات خود را برای مهمان نوازی و موسیقی است.

“موسیقی زبان من; من فقط واقعا ارتباط با آن” صافی می گوید. “من فکر می کنم آنچه ما می خواهیم به تمرکز بر تلاش برای ارائه سطح خدمات است که واقعا دیده می شود در این محله هنوز نفسه. توجه به جزئیات و آموزش به مردم در مورد همه چیز در فضا, آیا این سوابق شراب, کوکتل, آبجو — هر چیزی و همه چیز. ما می خواهیم برای ایجاد چیزی بسیار منحصر به فرد و دعوت.”

برای بزرگنمایی کلیک کنید Takashima music director Paul Fullerton in the bar's DJ booth.

  • Takashima مدیر موسیقی Paul فولرتون در غرفه DJ.

وینیل در حال حاضر نمایش داده شده در قفسه در بالای نوار در حالی که یک DJ غرفه متصل به بار و صندلی در کنار یک دیوار. پل فولرتون خواهد بود عنوان وینیل انتخاب در Takashima; به عنوان مدیر موسیقی و صاحب فولرتون می گوید که هدف او این است که به ویترین شگفت آور, محلی و ملی DJ استعداد در حالی که به مردم این فرصت برای به اشتراک گذاشتن سوابق که آنها را دوست دارم.

“ما گسترده وینیل کتابخانه که همه فهرست های هنرمند, برچسب, آلبوم سال و این کشور آن را از” فولرتون می گوید. “ما شده است داشتن تعداد زیادی از سرگرم کننده فهرست نویسی داده به طوری که ما می توانیم یک پایگاه داده قابل جستجو برای دی جی ها که می آیند و آنها می توانند چیزهای جلوتر از زمان. ما واقعا می خواهید به یک محل که وینیل جامعه می آیند و لذت بردن از تمام چیزهای با هم. رکورد سر یا در خانه خود و یا در فروشگاه رکورد دارد متقاطع بنابراین داشتن یک محل که در آن مردم می آیند شنیدن یک رکورد آنها را دوست دارم و یا شاید یکی از آنها هرگز شنیده می شود ما فکر می کنم واقعا مهم است.”

Baltzell می گوید که او و Takashima خدمه را کشت روابط با رکورد صاحبان فروشگاه در اطراف شهر و که آنها امید به همکاری با آنها در حوادث در طول سال از جمله میزبانی فصلنامه وینیل pop-up بازارهای خارج از نوار.

“ما می خواهیم برای ساخت یک پلت فرم است که برای جامعه و همچنین برای افرادی که فقط می خواهم به در آمده اند یک نوشیدنی و گوش دادن به موسیقی خوب” Baltzell می گوید.

برای بزرگنمایی کلیک کنید The massive bar at Takashima is bookended by the kitchen window and DJ booth on one side of the space. - TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس
  • عظیم بار در Takashima است bookended توسط پنجره آشپزخانه و DJ غرفه در یک طرف از فضا.

“من فکر می کنم ملموس جنبه داشتن یک رکورد و قادر به یادگیری در مورد آن و آن یک چیز فیزیکی به عنوان مخالف به Mp3, من فکر می کنم ما واقعا در تلاش برای به اشتراک گذاشتن با همه مهمانان ما” فولرتون می افزاید. “ما می خواهیم به استقبال مردم در آنها نشان می دهد آنچه بازی آنها را نشان می دهد یادداشت بوش — همه ما واقعا عشق سوابق و من فکر می کنم ما واقعا مشتری به احساس می کنید که.”

برای تکمیل نوار و گوش دادن اتاق Baltzell نیز راه اندازی شد Takashima سوابق به عنوان یک برچسب. به ریاست فولرتون و دن هیدن برچسب رکورد, مدیر عامل شرکت, برچسب برنامه ای برای سرکوب کلاسیک لوئیس, R&B, soul, جاز, و بیشتر.

راه رفتن به فضا مهمانان اولین استقبال در میزبان ایستاده در یک ناهار خوری جداگانه فضا. Baltzell می گوید که این چند جداول به عنوان سرريز صندلی برای Takashima. “فریبنده کسانی که مردم به جلو است که واقعا برای ما مهم است” Baltzell می گوید. “ما می خواهیم این را تقریبا مانند یک میکرو-نوار بنابراین در حالی که شما در حال انتظار برای یک صندلی در یک شب جمعه شما می توانید یک یا دو کوکتل حرکت قبل از اینکه شما بروید.”

به عنوان شما را از طریق حرکت نوار را ببینید مراحل جدا کردن دو داستان: طبقه همکف اتاق ناهار خوری و نوار منطقه و دوم-داستان سالن خصوصی و فضای رویداد. غرفه DJ پل ها در زمین-طبقه ناحیه و نوار با شش غرفه جعلی در اطراف ظروف حمل و نقل طرفین ناهار خوری جانبی و نوار بزرگ و وینیل قفسه مخالف آنها.

برای بزرگنمایی کلیک کنید The ground-floor seating area features tables and six booths forged around shipping containers. - TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس
  • زمین-طبقه ناحیه ویژگی های جداول و شش غرفه جعلی در اطراف ظروف حمل و نقل.

Baltzell کار با V سه Studios در معماری برای Takashima و Kadean ساخت و ساز برای ساخت.

“ما به انجام برخی از تورهای مجازی قبل از اینکه ما شروع به ساخت و آن را واقعا کمک کرد” Baltzell می گوید. “شما می دانید, با تجربه, ساختمان, فضاهای, من هرگز به انجام ساخت و ساز جدید آن همیشه این ساختمان پس از آن واقعا سرگرم کننده بود به کار بر روی چیزی که بود باز.”

Takashima نیز برخی از مواد غذایی و نوشیدنی برای ساکنان رنگی ساختمان و متفاوت مذاقات با آنها را به عنوان به خوبی. “ما قصد داریم به ارائه شاید ماهانه کلاس های آموزشی که آیا آن شراب و ویسکی و ارواح و یا هر چیز دیگری فقط به طوری که مردم می توانند شیرجه کمی عمیق تر اگر آنها می خواهند به” صافی می گوید.

به عنوان Takashima تیم چرخ دنده تا برای اولین بازی رسمی خود را در هفته آینده Baltzell می گوید او هیجان زده به باز کردن درب و ارائه یک نوع متفاوت از مفهوم در گرو. ده سال پس از افتتاح برج کلاسیک, خالکوبی او را هیجان زده برای دیدن چگونه محله تکامل یافته و رشد کرده است — از جمله این فصل بعد با Takashima.

“این وحشی” Baltzell می گوید. “این است که احساس دل و روده ما هنگامی که ما شروع به برج [کلاسیک]; [فضای] بود همه سوار کردن اما ما می دانستیم که این محله تا به حال چیزی به آن است.”

Takashima میزبانی نرم دهانه فردا جمعه و شنبه اما همه seatings در حال حاضر به فروش می رسد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نوار و گوش دادن اتاق بازدید از وب سایت رسمی خود را.

برای بزرگنمایی کلیک کنید Guests are greeted to the second floor lounge area with a striking neon light. - TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس
  • مهمانان استقبال به طبقه دوم سالن با توجه به نور نئون.
برای بزرگنمایی کلیک کنید The music team and the kitchen crew collaborate in their respective dedicated area. - TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس
  • موسیقی تیم و خدمه همکاری خودشان به منطقه اختصاص داده شده.
برای بزرگنمایی کلیک کنید Winter caprese. - TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس
  • زمستان caprese.


برای بزرگنمایی کلیک کنید A close-up of one of the six shipping container booths on the ground floor. - TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس
  • نزدیک از یکی از شش کانتینر حمل و نقل غرفه در طبقه همکف.


برای بزرگنمایی کلیک کنید The Takashima team (from left to right): Tai Nalewajkó, Matt Leach, Dan Hayden, Chris Krzysik, Paul Fullerton and Sean Baltzell. - TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس
  • این Takashima تیم (از چپ به راست): تای Nalewajkó مت صافی دن هیدن, Chris کرده zofia krzysik پل فولرتون و شان Baltzell.


برای بزرگنمایی کلیک کنید A peek at the sake selection. - TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس
  • زیرچشمی نگاه کردن در خاطر انتخاب.


برای بزرگنمایی کلیک کنید Oden. - TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس
  • Oden.



برای بزرگنمایی کلیک کنید Another peek behind the bar. - TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس
  • یکی دیگر از زیرچشمی نگاه کردن در پشت نوار.


برای بزرگنمایی کلیک کنید Fullerton takes a record for a spin. - TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس
  • فولرتون طول می کشد تا یک رکورد برای یک چرخش.


برای بزرگنمایی کلیک کنید Umeboshi onigiri (pickled plum-flavored picnic rice). - TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس
  • Umeboshi onigiri (ترشی آلو-پیک نیک با طعم برنج).

برای بزرگنمایی کلیک کنید The Takashima team (from left to right, top to bottom): Sean Baltzell, Paul Fullerton, Dan Hayden, Chris Krzysik, Tai Nalewajkó and Matt Leach. - TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس
  • این Takashima تیم (از چپ به راست و بالا به پایین): Sean Baltzell پل فولرتون دن هیدن, Chris کرده zofia krzysik تای Nalewajkó و مت صافی.
برای بزرگنمایی کلیک کنید The bar is lined with shelves brimming with vinyl records. - TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس
  • نوار پوشیده شده با قفسه های پر از وینیل.

برای بزرگنمایی کلیک کنید An overhead view of seven of the shareable plates at Takashima. - TRENTON ALMGREN-DAVIS

  • ترنتون ALMGREN-دیویس
  • سربار نظر هفت تن از اشتراک گذاری صفحات در Takashima.


دنبال لیز میلر در توییتر
@lizzaymillah. ما همیشه گرسنه برای راهنمایی و بازخورد. ایمیل نویسنده در liz@riverfronttimes.com.

  • ثبت نام برای خبرنامه هفتگی ما به دریافت آخرین اخبار همه چیز برای انجام و مکان برای غذا خوردن در حال تحویل به صندوق پستی خود را.
  • ما را دنبال کنید در Facebook, Twitter و Instagram

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.dehec.su